Babagan Kita

Profil perusahaan

Fuzhou Technic Power Co., Ltd dununge ing Fuzhou City, Provinsi Fujian, China, sing dadi produsen profesional lan eksportir macem-macem produk listrik sing nutupi motor listrikIE2, IE3 motor efisiensi tinggi, motor GHOST, pompa banyu (pompa permukaan, pompa submersible, pompa bensin lsp), generator bensin / solar didukung KOHLER, HONDA, kompresor udara lan suku cadang sing relevan.

Technic Power duwe tanduran produk sing ana ing kutha Fu'an. Kita duwe rong tanduran, siji kanggo pompa banyu, lan liyane kanggo motor listrik lan generator bensin. Ana 5 jalur produksi ing pabrik pompa banyu kita, lan 6 jalur produksi ing pabrik motor / generator kita. Ana luwih saka 200 buruh sing makarya ing tanduran, umume digunakake kanggo kita luwih saka 10 taun. Ing tanduran, kita duwe luwih saka 20 kontrol kualitas kanthi peralatan kontrol kualitas modern.

Kabeh produk kalebu pompa banyu, motor listrik, generator duwe sertifikat CE lengkap sing diterbitake TUV, INTERTEK, ISET lsp. CE kalebu Petunjuk Mesin 2006/42 / EC, Petunjuk Tegangan Rendah 2014/35 / EU, Kompatibilitas Elektromagnetik 2014/30 / UE; Kanggo generator lan las bensin / solar, kita uga duwe sertifikat Noise lan laporan 2000/14 / EC lan Emisi Euro V. Kangge, pabrik kita ngliwati ISO 9001.

Dibandhingake pabrik liyane, Fuzhou Technic Power duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:

1.Ragam produk saka motor listrik, pompa banyu, generator bensin, las bensin, lsp. Kabeh produk duwe desain modern, lan saben taun bakal ana desain anyar ing pasar.
2. Full sertifikat kayata CE, Rohs, ISO 9001 lsp
3. departemen teknisi sing kuat karo luwih saka 10 insinyur, nggawe kabeh jinis desain OEM lan ODM.
4. Departemen QC sing kuwat kanthi luwih saka 10 barang sing mriksa kualitas saka materi sing mlebu proses produksi.
5. Departemen penjualan sing nyenengake sing nyedhiyakake layanan kanggo pelanggan ing saindenging jagad. Kabeh wong sing adol duwe pengalaman produk lan bisa nyedhiyakake layanan profesional banget kanggo para pelanggan.

Technic Power seneng banget nampani para pelanggan saka saindenging jagad kanggo ngunjungi pabrik lan ngrembug babagan kerja sama bisnis. Kita seneng nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan.

3-4

Tim kita

Kanthi luwih saka 15 taun dikembangake, Technic Power duwe tim penjualan sing diwasa, sing darmabakti kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan. Umume wong-wong sing adol wis melu ing industri iki luwih saka 10 taun, saengga bisa duwe kecenderungan pasar lan nyedhiyakake layanan profesional liyane kanggo para pelanggan.

2-1

Kekuwatan kita

Kanthi peralatan produksi modem, sistem operasi canggih, departemen R&D profesional lan tim QC sing berpengalaman, kita bisa nawakake pelanggan ora mung produk sing apik, nanging uga efisiensi kerja sing dhuwur.

1

Layanan kita

Technic Power ora mung dadi pemasok produksi, nanging uga panyedhiya blanja mandheg. Kita nyedhiyakake kabeh jinis layanan kayata konsultasi, pemasaran, inspeksi pabrik lan inspeksi kualitas miturut kabutuhan pelanggan.
Technic Power nampani pelanggan saka saindenging jagad. Kepuasan pelanggan mesthi ngupayakake Technic Power.

Noise Cert of HC7800、Noise Cert. of HC4800、TGK CE
430、520、HEW CE of -MD+LVD+EMC-16.08
LDG6500S MD+LVD Certificate、MMA CE、Noise 2018-2021-LDG6500S, LDG7500S, LDG6500S-3,LDG7500S-3_50092967 002cert&tr

Fuzhou Technic Power Co., Ltd.